Genrella villkor för användning

Följande villkor är föremål för kontroll av all användning av Presspoint.com. Det inkluderar hemsidan och alla dess tjänster, innehåll och produkter som finns på eller via hemsidan.

Presspoints hemsida och ditt konto
Om du skapar eller har ett konto på hemsidan är du ensam ansvarig för att upprätthålla säkerheten för ditt konto. Du är fullt ansvarig för alla aktiviteter som sker på kontot och alla andra åtgärder som sker i samband med kontot.

På Presspoint.se tillåter vi inte

 1. Pornografiskt innehåll
 2. Kränkningar, hot eller hatfrämjande innehåll
 3. Brott mot upphovsrätten som relaterat innehåll
 4. Brott mot privat och konfidentiell personlig information eller relaterade innehåll
 5. Spam, hacking, malware, virus eller relaterat innehåll
 6. Inget innehåll som är olagligt eller främjar olaglig verksamhet eller kränker andra människors lagstadgade rättigheter
 7. Icke-svenskt innehåll

Skribentens ansvar

 • Om du skickar in material till hemsidan eller delar länkar på hemsidan eller på annat sätt gör material tillgängligt via hemsidan är du ensam ansvarig för innehållet och eventuella skador som orsakas av innehållet.
 • Du är ensam ansvarig för innehållet och eventuella skador som orsakas av innehållet. Detta gäller oavsett om innehållet är text, grafik, ljudfiler, program eller annat.
 • Du är själv ansvarig för att se till att innehållet som du publicerar på Presspoint.se inte innehåller eller installerar några virus, maskar, malware, trojaner eller annat skadligt innehåll.
 • Det är ditt eget ansvar att se till att innehållet inte är spam-, maskin- eller slumpmässigt genererat och att innehållet inte är oetiskt eller oönskat i kommersiellt syfte för att driva trafik till hemsidor från tredje part eller öka sökmotoroptimeringsrankning av tredje part-hemsidor eller andra missgärningar.
 • Det är kontoinnehavarens ansvar att säkerställa att innehållet inte är obscent, ärekränkande, nedsättande, hatiskt, rasistiskt eller etniskt offensiv. Innehållet får inte innehålla hot eller uppmuntran till våld mot personer, inte bryta mot sekretess eller offentliga rättigheter för tredje part.
 • Du måste försäkra dig om att allt innehåll är korrekt och aktuellt, och att inget innehåll är felaktigt eller vilseledande.

Ändringar av villkoren 
Presspoint.se förbehåller sig rätten att själva ändra eller ersätta några delar av avtalet. Det är ditt ansvar att kontrollera detta avtal regelbundet för att se om det finns några förändringar.

Hem
Newsbox Registrera dig Kontakta oss
Nyhetscenter
Om Presspoint 
Regler och villkor
Integrapolitik
Registrera dig
Logga in
    


© Presspoint 2014 - –Alla rättigheter förbehåller till oss
  Följ oss
     
© Presspoint 2014 - Alla rättigheter förbehåller till oss